Besplatne seanse tokom praznika: prijavite se za podršku terapeuta

Praznični simboli mogu da inspirišu u nama prijatna osećanja i podsećaju na sentimentalne rituale i vreme s dragim ljudima. Možemo ih, pak, doživljavati i kao opterećenje onda kada nam deluje izazovno da se i sami pridružimo veseloj prazničnoj energiji. Objave na društvenim mrežama koje prikazuju porodice u usklađenim džemperima sa šoljama vrućeg kakaa predstavljaju idiličnu sliku, no iza svakog takvog prizora krije se često dosta neizgovorenih osećanja koja praznici donose.

Doživljaj da se ovih meseci ne osećamo onako kako bismo želeli, ili onako kako nam nalažu da bi “trebalo” može doprineti da doživljavamo krivicu. Osećaj usamljenosti tokom praznika može učiniti da se osećamo kao da nešto nije u redu sa nama. Čini se da svi ostali znaju kako da budu srećni, kako da budu zajedno, kako da budu praznični, veseli i vedri. Ali osećanje usamljenosti tokom zimskih praznika je izuzetno uobičajeno. Naročito tokom perioda socio-ekonomske krize u kojoj se trenutno nalazimo i koja utiče na nas kao individue, naše odnose i zajednice.

Zato smo odlučili da po četvrti put, u cilju prevencije, organizujemo terapijsku inicijativu i okupimo grupu psihoterapeuta koji su zainteresovani da održe jednu besplatnu psihoterapijsku seansu u periodu od 15. decembra 2022. do 15. januara 2023. godine svima koji osećaju da bi im takva vrsta podrške značila.

Šta podrazumeva jedna besplatna psihoterapijska seansa?

Jedna seansa nije i ne može biti reprezentativna za celokupan psihoterapijski proces niti odnos. Ipak, može vam omogućiti da u određenoj meri doživite iskustvo psihoterapijske seanse, i vidite kako to sve u praksi zapravo izgleda.

U okviru jedne psihoterapijske seanse možete odabranog terapeuta da pitate sve što vas zanima o psihoterapijskom procesu ili o terapijskom pristupu koji izabrani terapeut koristi. Možete da se raspitate o problemu sa kojim se suočavate, dobijete stručno mišljenje i smernice kako da mu pristupite i koje terapijske tehnike, knjige, aplikacije, grupe podrške i slično da koristite.

Naravno, jedna seansa nije dovoljna da se bilo koji problem reši. Ponekad je potrebno nekoliko susreta da se problem uopšte opiše. Savetujemo vam da na ovu seansu dođete sa što konkretnijim pitanjima kako biste je najbolje iskoristili.

Ukoliko ste, nakon jedne besplatne seanse, zainteresovani da sa izabranim terapeutom stupite u psihoterapijski proces, svakako to možete predložiti. Budući susreti nakon besplatne seanse zavise samo od vašeg dogovora sa izabranim terapeutom. Ukoliko terapeut nije u mogućnosti da nastavi proces sa vama iz bilo kog razloga, ili ukoliko vi niste u mogućnosti da finansijski ispratite dalji proces, budite slobodni da terapeutu potražite drugu preporuku za vas.

Kako da zakažete seansu?

 1. Odaberite psihoterapeuta sa liste koja je pred vama kao i konkretan termin koji je dostupan. Vodite računa da možete odabrati jedan termin po osobi, kao i da termin morate navesti precizno i prijaviti se za njega najmanje 48h pre održavanja samog termina.
 2. Na adresu besplatneseanse@gmail.com pošaljite nam:
  – svoje ime i prezime,
  – broj telefona i imejl,
  – u par rečenica opišite pitanje / temu / problem s kojim se javljate za jednu besplatnu seansu.
  (Ukoliko ne zakazujete za sebe, važno je da imate saglasnost i sve navedene podatke osobe za koju zakazujete seansu.)
 3. Dobićete imejl kao potvrdu da je zakazivanje bilo uspešno. U sledećih nekoliko dana kontaktiraće vas izabrani psihoterapeut sa detaljima o seansi. Za bilo kakve izmene vezane za termin ili lokaciju, dogovaraćete se direktno sa psihoterapeutom.

Prijave ćemo primati od 5. – 15. 12. Napominjemo da je broj termina ograničen, što znači da nećete biti u mogućnosti da zakažete seansu ukoliko su svi termini popunjeni. Budite slobodni ipak da nam se javite ukoliko želite da vas povežemo sa određenim terapeutom i lično se dogovorite o potencijalnoj saradnji.

Pored toga, dodajemo i par važnih napomena. Molimo vas da nastojite da ih se pridržavate kako bismo zajedničkim trudom doprineli da podrška terapeuta stigne do svih koji su je zatražili u okviru ove inicijative.

 • Molimo vas da jednu seansu zakažete isključivo kod jednog terapeuta po vašem izboru. Ukoliko ista osoba zakaže dve ili više seansi kod istog ili različitih terapeuta, sve zakazane seanse će biti otkazane.
 • Pre zakazivanja termina dobro razmislite o svojoj dostupnosti, kako ne bismo došli u situaciju da svoj termin ipak otkažete, i time uskratite podršku drugim ljudima koji su zainteresovani.
 • Ukoliko birate online seansu, vodite računa da obezbedite sve potrebne uslove (poput dobre konekcije i privatnosti).
 • Kako ovoj inicijativi pristupamo timski, naš tim će se truditi da profesionalno i pravovremeno posreduje između vaših prijava i odabranih terapeuta. Od vas tražimo da budete odgovorni prema terminu koji zakažete.
 • Apelujemo na vaše strpljenje, razumevanje i toleranciju prema našem timu koji će vredno raditi na tome da svaka pristigla prijava (koja ima sve neophodne podatke) dođe do odabranog terapeuta.

Upoznajte psihoterapeute

Navedeni terapeuti su se odazvali na naš poziv da doniraju određeni broj seansi. Drago nam je da se broj terapeuta koji su se odazvali akciji značajno uvećao u odnosu na prošle godine, a neki su sa nama već drugi ili treći put po redu.

Predstavićemo svakog od njih. Videćete njihove slobodne termine za besplatnu seansu, kao i način na koji je predviđeno da se seansa održi (uživo ili online).

Nikola Mironija
Diplomirani psiholog i konstruktivistički terapeut pod supervizijom

Zovem se Nikola Mironija, ja sam diplomirani psiholog i konstruktivistički terapeut pod supervizijom. Osim što se bavim psihoterapijom, radim i kao psiholog u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu. Teme sa kojima radim su: anksioznosti, problemi sa učenjem, depresija, traume, LGBT teme, psihosomatika. Imam 4 godine iskustva terapijskog rada. Radim i onlajn i uživo, u savetovalištu “Mentalno Klupko”.

Termini su popunjeni!

Jovana Lazarević
Psiholog i licencirani RE&KBT terapeut 

Po obrazovanju sam master psiholog, RE&KBT psihoterapeut, pridruženi član instituta Albert Elis. Nosilac sam nacionalnog sertifikata za psihoterapiju.

Radim već par godina u privatnoj praksi, neko vreme sam radila u Sinergija centru, a sada samostalno. Radim u Beogradu uživo, takođe i onlajn sa onima koji žive van Beograda ili Srbije. Ne radim na stranim jezicima. Najviše iskustva imam u radu sa usamljenošću i problemima sa bliskošću i vezivanjem, kao i sa pomaganjem osobama u samoprihvatanju i izgradnji saosećajnog odnosa prema sebi i drugima. Blizak mi je rad sa mladima koji prelaze iz uloge đaka/studenta u svet rada i preuzimaju nove uloge i odgovornosti.

Termini su popunjeni!

Dragana Jaćimović
Master psiholog i integrativni psihoterapeut pod supervizijom 

Završila sam osnovne studije psihologije na fakultetu Dr Lazar Vrkatić u Novom Sadu, a zatim i 2 godine master studija Psihoterapije, nakon cega sam upisala Geštalt edukaciju u kojoj sam ostala godinu dana. Trenutno sam na završnoj godini Integrativne psihoterapije, pa sam samim tim psihoterapeut pod supervizijom. 

Trenutno sam zaposlena u centru za odvikavanje od patološkog kockanja (2 i po godine), takođe radim i na jednoj američkoj platformi (Task Human) kao psihoterapeut (od aprila 2022.). 

Termini su popunjeni!

Kristina Karanović
Master psiholog, REBT savetnik i specijalizant RE&KBT psihoterapije, praktičar Atos metoda

Master psiholog (smer: Psihoterapija), diplomirani psiholog, praktičar Atos metoda, REBT savetnik i specijalizant RE&KBT psihoterapije. Član Društva Psihologa Srbije, kao i EFPA (Evropsko Udruženje Psihologa). Završila je kurs TA 101 (Transakciona Analiza), Terapija posvećenosti i prihvatanja (ACT) 101, Hipnoze i hipnoterapije Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. Uspešno sprovodi Analizu individualnih potencijala, prema metodologiji istog instituta. Na stručnoj praksi kao psiholog u toku studija je bila u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i na VMA u Beogradu.

Teme kojima se možemo baviti: oslobađanje od strahova, anksioznost, tretman panike, profesionalna orjentacija itd. Radim online i u Novom Sadu.

Termini su popunjeni!

Sara Popović

Master psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Moje ime je Sara Popović. Imam 27 godina. Po struci sam master psiholog i na 4. sam godini eduakcije, Geštalt studio Beograd. Radim pod supervizijom poslednjih godinu i po dana i isključivo Geštalt terapiju. Radoznala sam i otvorena za sve klijentove teme, a do sada sam najviše radila na partnerskim odnosima, poremećajima ishrane, nedostatak motivacije, porodični odnosi. Zaposlena sam u Centru za socijalni rad u Zrenjaninu, radim na poziciji psihologa u radu sa decom i mladima.

Termini su popunjeni!

  

Maja Stepanović
Psiholog i TA psihoterapeut u edukaciji

Po zanimanju sam diplomirani psiholog i psihoterapeut sam u edukaciji (peta, završna godina TA, preciznije relaciona i integrativna TA), takođe sam i EMDR terapeut u edukaciji. Psihoterapiju radim sa odraslima, nisam specijalizovana za neku određenu temu, ali najčešće se bavim anksioznošću i/ili depresijom, procesom tugovanja i gubitkom i traumama. U struci radim više od 10 godina, a psihoterapijom se bavim tri godine. Psihoterapiju radim na srpskom jeziku, a seanse se mogu realizovati uživo u Inđiji ili online.

Termini su popunjeni!

Milica Karaulić
Master psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Završila sam master studije kliničke psihologije na Filozofskom Fakultetu u Beogradu. Na završnoj sam godini edukacije iz Geštalt psihoterapije. Trenutno radim u oblasti ljudskih resursa, pre toga sam u okviru zdravstvenih ustanova i različitih nevladinih organizacija radila kao klinički psiholog sa psihijatrijskim pacijentima, izbeglicama, umirućim ljudima, osetljivim grupama itd. Nisam specijalizovana za neku određenu temu, bavim se odraslom populacijom, i volela bih da u svom psihoterapijskom radu nastavim da pomažem ljudima da se osnaže, umire, adaptiraju, vrate spontanost i kreativnost bilo da dolaze sa nekim konkretnim problemom/ tegobom ili uopšteno žele da poboljšaju svoje funkcionisanje.

Besplatne seanse su online, ali bih ukoliko nastavimo rad mogla da ponudim i uživo rad.

Termini su popunjeni!

Danijela Rajović
Diplomirani psiholog i sistemski porodični psihoterapeut

Od 2011. do 2019. godine radila sam kao psiholog u Gradskoj upravi grada Beograda – Komunalnoj policiji na poslovima pružanja psihološke podrške komunalnim policajcima u radu. Od 2019.god do danas zaposlena sam u Republičkom geodetskom zavodu, kao psiholog u Odeljenju ljudskih resursa. Takođe radim na poslovima pružanja psihološke podrške zaposlenima u radu a i na poslovima vezanim za ravoj zaposlenih (organizovanje i realizacija raznih obuka i edukacija u skladu sa potrebama zaposlenih). Akreditovani sam predavač pri Nacionalnoj akademiji za javnu upravu iz oblasti „Lični razvoj i veštine“.

Psihoterapijom se bavim od 2018.godine. U psihoterapijskom radu negujem integrativni prisup baziran na sistemskim i kognitivnim principima. Imam višegodišnje iskustvo u radu sa mladima. Pored kompletno završene četvorogodišnje edukacije iz Sistemske porodične psihoterapije, dodatno sam edukovana za rad sa mladima koji se samopovređuju. Takođe sam završila i edukaciju iz Racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije dece i adolescenata.

Radim individualnu, partnersku i porodičnu psihoterapiju. Psihoterapijom se bavim od 2018.godine. Radim uživo u Beogradu i online.

Termini su popunjeni!


Zorana Brozović
Diplomirani psiholog i RE&KBT psihoterapeut pod supervizijom

Problemi sa kojima radim su: anksioznost (socijalna i zdravstvena anksioznost, napadi panike, fobije) i depresija. Često se ljudi javljaju kada iskuse interpersonalne probleme ili im je potrebna podrška u donošenju značajnih životnih odluka. Gotovo uvek u osnovi njihove patnje su nezdrave emocije kao što su bes, povređenost, osećanje krivice, sramota i druge.

Termini su popunjeni!

Ana Pavlićević
Diplomirani psiholog i sistemski porodični psihoterapeut pod supervizijom

Diplomirani sam psiholog, psihološki savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Modalitet kojim se bavim je sistemska porodična psihoterapija, koja omogućava pojedincima, parovima i porodicama da razumeju dinamiku odnosa i načine održavanja problema u porodičnom sistemu, kako bi pomoću tog uvida mogli da prave dalju promenu.

Nakon diplomiranja bila sam zaposlena u obrazovnom i zdravstvenom sistemu, a trenutno radim u Ministarstvu odbrane. Sva stečena znanja i iskustva u različitim oblastima rada omogućavaju mi holistički pristup u radu sa klijentima.

Bavim se individualnom, partnerskom i porodičnom psihoterapijom. Oblasti rada: relacioni problemi, emocionalni problemi, separacioni problemi, nedostatak bliskosti, teškoće u komunikaciji, maladaptivni perfeksionizam, razvojne krize.

Termini su popunjeni!

Darja Pačevski
Diplomirani teoretičar književnosti i sertifikovani psihoterapeut iz oblasti transakcione analize (položena propedeutika)

Moja ulazna vrata u psihoterapiju su bila kroz književnost. Završila sam studije svetske književnosti, pa propedeutiku i petogodišnju edukaciju iz Transakcione analize. Od ove godine sam sertifikovani psihoterapeut i teme sa kojima imam najviše iskustva u dosadašnjem radu su: depresija, anksioznost, panični napadi, perfekcionizam, trauma, kompleksni PTSP,  granični poremećaj ličnosti, parentifikovana deca, deca narcističnih i emocionalno nezrelih roditelja + partneski odnosi i lični rast i razvoj.

Koordinatorka sam u okviru Ubuntu centra za rast i razvoj ljudskog potencijala u kome radim s klijentima od 2018.

Termini su popunjeni!

Jelena Samardžija
Master psiholog i konstruktivistički psihoterapeut pod supervizijom

Diplomirala sam psihologiju, osnovne i master studije, na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Psihoterapijom se bavim već 4 godine i trenutno radim pod supervizijom, s obzirom da sam u procesu pisanja završnog, diplomskog rada u okviru konstruktivističke edukacije. Iako je konstruktivizam moj krovni pravac, u radu koristim i druga znanja i veštine koje stičem koliko formalnim toliko i neformalnim obrazovanjem.

U svojoj dosadašnoj praksi najčešće sam se sretala sa problemima koji se tiču izvesnih životnih kriza, anksioznosti, nečega što bi se moglo nazvati depresivnim raspoloženjima, poteškoćama pronalaženja motivacije ili pak prevazilaženja nekih akutnih problema sa kojima se klijenti susreću poput izvesnih gubitaka ili pak nešto konkretnije poput izazova na fakultetu, poslu, u nekom odnosu… Klijenti dolaze sa različitim poteškoćama i svaka priča ima neku svoju specifičnost i nit koju treba oslušnuti.

Termini su popunjeni!

Nina Živković
Master specijalni pedagog i geštalt psihoterapeutkinja
sa nacionalnim sertifikatom

Psihoterapija je za mene pre svega upoznavanja sebe i krojenja života po svojoj meri. Izabrati lojalnost svojoj istini, naspram nametnutoj. Odgovornost, naspram bespomoćnosti. Prihvatanje sebe baš takvi kakvi jesmo u svoj našoj svetlosti i sa svim našim senkama. Svesnost kao svitac našeg života. Kontakt sa telom jer je ono riznica informacija o našim emocijama, potrebama, iskustvima.

Radim sa adolescentima i odraslima. Teme kojima sam se u radu sa klijentima bavila su separacija od roditelja, anksioznost, depresija, emocionalno prejedanje, problemi u interpersonalnim odnosima i postavljanju granica, lgbt+ teme, ADHD, suicidalnost; rad sa roditeljima lgbt+ dece.

Termini su popunjeni!

Marina Mladenov
Diplomirani specijalni pedagog i porodični psihoterapeut (sa nacionalnim sertifikatom)

Po osnovnom zanimanju sam diplomirani specijalni pedagog, zaposlena u Centru za socijalni rad. Sertifikovani sam sistemski porodični psihoterapeut i završila sam edukaciju za integrativnog psihodinamskog psihoterapeuta po OLI metodu.

Najviše iskustva u radu imam sa pojedincima koji žele da rade na ličnom rastu i razvoju iz različitih razloga, pojedincima sa problemima u socijalnom i emotivnom funkcionisanju, parovima u krizi, porodicama sa decom i adolescentima sa problemima u ponašanju, porodicama i pojedincima koji prolaze proces razvoda, različitim oblicima nasilja u porodici.

U radu sam autentična,  otvorena, radoznala i strpljiva sa dubokom verom u potencijale pojedinaca i porodica i lekovitost samog terapijskog odnosa. Psihoterapijom se bavim nešto malo manje od 4 godine.

Termini su popunjeni!

Azra Imširović
Mag. novinarstva (sa završenom propedeutikom) i psihoterapeut pod supervizijom u edukaciji iz Transakcijske analize i Integralne tjelesne psihoterapije

Završila sam Propedeutiku psihoterapije te sam pohađala praksu u psihosocijalnim ustanovama. Edukantica sam dva psihoterapijska pravca, Transakcijske analize (pod supervizijom) i Integralne tjelesne psihoterapije. Iznimno uživam gledajući kako su ova dva pravca različita, ali opet imaju i toliko dodirnih točaka. Osim škola za psihoterapiju, proteklih godina kontinuirano i intenzivno završavam dodatne, višemodulne edukacije za stručnjake, neke od njih su Savjetovanje anksioznih klijenata – teorije i tehnike, Put do rezilijentnosti, Logoterapija, Poremećaji raspoloženja i suicid, Savjetovanje u (ne)plodnosti, Healing trauma kod Gabor Mate, DBT vještine kod Marsha Linehan (dijalektička bihevioralna terapija).

Iznimno cijenim odnos psihoterapeuta i klijenta, a u radu kombiniram psihoedukaciju, tehnike ipodršku. Aktivna sam članica Udruga Transakcijske analize – UTA.

Teme s kojima radim: Traume, Strahovi i fobije, Osobni razvoj, Prilagodba na životne promjene, Nisko samopouzdanje i samopoštovanje, Gubitak i žalovanje, Perfekcionizam i samokritičnost, Poremećaji osobnosti, Problemi u odnosima, Sram i krivnja, Tjeskoba i panični napadi, (Ne)plodnost i MPO, Partnerski odnosi

Termini su popunjeni!

Jelena Toljević
Diplomirani psiholog i sertifikovani psihoterapeut sistemsko-porodične terapije 

Ja sam dipl. psiholog i psihoterapeut sistemsko-porodične terapije sa nacionalnim sertifikatom. Psihoterapijom se bavim kontinuirano u vremenskom periodu više od pet godina, a takođe sam i osnivač Centra za edukaciju “Psihodilište”. Najčešće teme sa kojima radim su anksiozno – depresivni poremećaji, separacije, lični rast i razvoj, partnerski odnosi i roditeljstvo.

Termini su popunjeni!


Milica Milovanović
Diplomirani psiholog i psihodramski psihoterapeut pod supervizijom

Psihologiju sam diplomirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a psihodramski metod učila u RAIP-u (Regionalna Asocijacija za primenu psihodrame i integrativne psihoterapije). Pored Morena, tvorca psihodrame, u psihoterapijskom i savetodavnom radu  inspirišu me i egzistencijalisti poput Jaloma i Roloa Meja. Psihodrama je akcioni metod u kome u terapijske svrhe koristimo scenske tehnike i tehnike zamene uloga. Najčešći terapijski ciljevi su ublažavanje simptoma (anksioznosti, depresije), izgrađivanje bolje adaptiranih obrazaca ponašanja, razvoj ličnosti, oslobađanje spontanosti i kreativnosti. 

Termini su popunjeni!

Ana Perović
Master kliničke psihologije i sertifikovana konstruktivistička psihoterapeutkinja


U svom pristupu volim da integrišem konstruktivističku psihoterapiju, kao svoje primarno psihoterapijsko uporište, sa elementima mindfulness praksi, somatic experiencing praksi, telesne psihoterapije i drugih humanističkih pravaca. Verujem da je svaki susret klijenta i psihoterapeuta jedinstven, kao i da je odnos koji gradimo u terapijskoj praksi jedan od najvažnijih resursa za klijentovu promenu te nastojim da svoj rad krojim kroz pažljiv kontakt sa osobom preko puta sebe.

Osim pružanja podrške ljudima koji su preživeli različita traumatska iskustva, dosta sam se bavila temama anksioznosti i depresije, suicidalnosti, problema u porodičnim i partnerskim odnosima, iskustvom emigracije, seksualnošću, LGBT temama, prevladavanjem burnout-a, te različitim stresovima kroz koje prolaze osobe u okviru životnih kriza. Takođe, moj dosadašnji terapijski put doveo me u kontakt sa psihoterapijskim i savetodavnim radom s klijentima iz različitih kulturoloških pozadina (radim sa klijentima sa engleskog govornog područja, ali i klijentima iz raznih zemalja širom sveta koji preferiraju online rad). Radim sa odraslima i parovima.


Termini su popunjeni
!

Bojana Sibalić
Diplomirani psiholog i psihodinamski integrativni terapeut pod supervizijom

Po obrazovanju sam psiholog, radim u HR kao regruter i karijerni savetnik i trenutno sam na trećoj godini edukacije iz psihodinamske integrativne psihoterapije. Imam dve godine iskustva savetodavnog psihoterapijskog rada pod supervizijom u savetovalištu PC centar, gde sam volontirala, a nakon toga u udruženju Accept. Otvorena je mogućnost konsultacija na srpskom i engleskom jeziku. Najviše sam radila na ličnom i profesionalnom razvoju, agresiji, temama prokrastinacije, anksioznosti,  blage depresivnosti, motivaciji.

Termini za online seanse:

14.1. u 11.00 – 12.00h  

Milena Mirić
Master psiholog i sistemsko-porodični terapeut pod supervizijom

Završila sam master studije psihologije i položila stručni ispit pri Ministarstvu zdravlja, te nastavila stručno usavršvanje u oblasti savetodavnog rada pri Asocijaciji sistemskih terapeuta gde aktuelno pohađam završnu godinu edukacije. Višegodišnje iskustvo u radu sa decom, mladima i porodicama stekla sam radeći kao stručni saradnik u predškolskom obrazovanju, saradnik u online savetovalištu za studente, nastavnik u gimnaziji i saradnik u više priho-socijalnih programa u neprofitnim organizacijama. U savetodavnom radu koristim koncepte i tehnike iz Sistemske porodične terapije, koja se u dosadašnjoj praksi prilično efikasno pokazala i u individualnom radu sa klijentima. U terapijskom odnosu, problem razumemo u kontekstu mreže međuljudskih odnosa koji se ostvaruju sa ljudima koji su nam važni, te postepeno radimo na promeni disfunkcionalnih obrazaca ponašanja i prepoznavanju ličnih snaga i resursa kako bismo krenuli slobodnije da ih koristimo u svakodnevnom životu.

Termini su popunjeni!

Mina Miljković
Master psiholog i geštalt psihoterapeutkinja pod supervizijom

Moje ime je Mina Miljković, master psiholog, završavam treću godinu edukacije iz geštalt terapije, dakle radim pod supervizijom, imam po godinu dana telesne i psihodinamski orijentisane edukacije i završila sam dvogodišnju edukaciju za praktičare ekspresivne art terapije. Teme sa kojima radim trenutno su najviše anksioznost, stid, poremećaji ishrane (prejedanje), promene raspoloženja, individualno radim sa klijentima nekih godinu dana, pre toga sam držala grupne radionice i već godinu dana vodim i online kontinuiranu art terapijsku grupu. 

Termini su popunjeni!

Helga Klasnić Janković
Diplomirani psiholog i TA psihoterapeutkinja pod supervizijom

Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine te stekla titulu magistre struke. Svoju karijeru sam započela u području Ljudskih resursa 2012. godine, a u istom području se razvijam i dalje. Uz to, edukantica sam psihoterapije Transakcijske analize, u vlastitoj sam psihoterapiji te radim pod supervizijom. Član sam Hrvatske psihološke komore, Udruge Transakcijske analize te Europske udruge transakcijske analize.

Termini su popunjeni!

Lea Mascarell Maričić
Lekar, doktorant psihologije i REBT terapeut pod supervizijom


U ovom trenutku sam doktorant psihologije na univerzitetu Humboldt u Berlinu u okviru klinike za Psihijatriju i psihoterapiju, Charite i doktorant neuronauka na univerzitetu u Beogradu.
Od 2017te godine sam na edukaciji iz racionalno emotivno bihejvioralne terapije u Albert Elis institutu u Beogradu. U okviru edukacije od 2020 radim sa klijentima. Teme sa kojima se susrećem u svom terapeutskom radu su raznovrsne, ukljucujući depresiju, anksioznost i poremećaje ličnosti. Fokus mog naučnog rada je upotreba modernih tehnologija (npr. smart phone aplikacija) i sporta u psihijatriji. 

Termini su popunjeni!

Tanja Polić
Master psiholog i edukant završne godine geštalt psihoterapije pod supervizijom

Magistrirala sam psihologiju na Moskovskom Državnom Univerzitetu “Lomonosov” na katedri za Neuro- i patopsihologiju. Trenutno sam na završnoj godini edukacije iz Geštalt psihoterapije u EAPTI SEB. Sa klijentima radim nešto više od godinu dana.

U svom dosadašnjem kako kliničkom (Klinika za psihijatrijske bolesti “Dr. Laza Lazarevic”; Specijalna bolnica za lečenje bolesti zavisnosti dr. Vorobjev), tako i vankliničkom radu sam se susretala sa raznovrsnom problematikom. Izdvojila bih rad sa ljudima koji pate od različitih bolesti zavisnosti, podršku njihovim porodicama kao i probleme sa raznim “zastojima” u ličnom i profesionalnom životu, probleme u komunikaciji, sa samopouzdanjem, anksioznost, strahove, depresivna stanja.

U svom radu se pre svega oslanjam na teoriju i metodologiju Geštalt psihoterapije, znanja i iskustva stečena u klinickom radu i formalnim i neformalnim edukacijama. Zajedno sa klijentom u bezbednom i podržavajućem okruženju istražujemo kako da unapredi svoje svakodnevno funkcionisanje i da se nosi sa izazovima koje život donosi.

Radim u Beogradu sa odraslim klijentima, na srpskom i ruskom jeziku, uzivo i online.

Termini su popunjeni!

Dragana Ivanović
Diplomirani psiholog I sertifikovani integrativni terapeut SUIP- Srpsko udruženje za integrativnu psihoterapiju (Nacionalni sertifikat, EUROCPS i EAP)

Takođe, licencirani sam EMDR terapeut, licenca za opšte poslove u socijalnoj zaštiti i posedujem desetogodišnje iskustvo u radu sa psihijatrijskim pacijentima tokom rada u ustanovi socijalne zaštite. 

U radu sa klijentima koristim tehnike iz telesne psihoterapije, geštalt psihoterapije, porodične psihoterapije.

Najčešće teme sa kojima radim su: anksioznost, fobije, opsesivno-kompulsivni poremećaji, depresija, rad sa osobama koje su doživele gubitak, rad sa onkološkim pacijentima, poremećaji ishrane i traume. Terapijom se bavim preko 7 godina.

Termini su popunjeni!

Milica Nenadović
Diplomirani psiholog i TA terapeut pod supervizijom


Po struci sam diplomirani psiholog, diplomu sam stekla na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sertifikovani sam psihoterapeut u okviru psihoterapijskog pristupa transakciona analiza i radim pod supervizijom, a edukovala sam se u Psihopolis Institutu. Takođe sam i sertifikovani trener asertivnosti. Dugi niz godina sam radila za humanitarnu organizaciju u okviru koje sam se bavila pružanjem psihosocijalne podrške veoma ranjivim osobama. Tokom zadnjih par godine intenzivnije se bavim psihološkim savetovanjem i psihoterapijom. Radim online i uživo, na srpskom i engleskom jeziku. 

U svom radu najviše sam se bavila problemima vezanim za anksioznost, depresiju, gojaznost, prokrestinaciju, perfekcionizam, problemima u partnerskim odnosima, problemima u komunikaciji, sindromom sagorevanja, problemima niskog samopoštovanja, postavljanja granica, suočavanja sa stresom… Verujem da,  iako promene ponekad mogu biti veoma teške i izazovne, svako ima kapacitet da se menja i razvija,. Moj pristup je fokusiran na razumevanje jedinstvene priče svakog klijenta i pružanje podrške u prevazilaženju bilo kog problema sa mentalnim zdravljem sa kojim se suočava, na negujući i podržavajući način.  

Termini su popunjeni!

Nina Makarin
Diplomirani psiholog i REBT / KBT psihoterapeut pod supervizijom

Diplomirala sam na fakultetu za Medije i komunikacije na departmanu za psihologiju. Trenutno sam na završnom nivou REBT/KBT edukacije kod dr Zorice Marić i dr Tatjane Vukosavljević Gvozden u sklopu Instituta Albert Elis. Najčešće teme su anksioznost, depresija, bes, partnerski odnosi, izazovi na poslu.

Terapija omogućava odnos koji je baziran na poverenju, empatiji, razumevanju. REBT i KBT su pravci koji su bogati tehnikama i metaforama koje su interesantne, a koje klijenti kroz vežbu mogu i sami da koriste. 

Teme kojima se bavim su anksioznost, depresija, bes, partnerski odnosi itd.

Na uvodnoj seansi ćemo se upoznati, razgovarati o temama koje su za vas značajne, o problemima sa kojima se suočavate i na čemu biste želeli da radite. Takođe tu sam da odgovorim na sva pitanja i nedoumice vezane za psihoterapiju. 

Termini su popunjeni!

Jovana Aleksić
Master psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Po osnovnom obrazovanju sam master psiholog sa dugogodišnjim iskustvom rada u ljudskim resursima i nevladinim organizacijama. Osnovne i master studije sam završila na Filozofskom fakultetu u Nišu. Trenutno sam na završnoj godini edukacije za geštalt terapeuta u Studiju za edukaciju Beograd (EAPTI-SEB). Poslednjih godinu dana radim sa klijentima, pod supervizijom. 

Teme sa kojima najčešće radim jesu anksioznost i depresija, postavljanje granica, burn-out i stres na poslu, kao i teme vezane za roditeljstvo. 

Termini su popunjeni!

Tamara Čukić
Master psiholog i RE&KBT psihoterapeut pod supervizijom


Trenutno pohađam završni nivo RE&KBT edukacije. Skoro dve godine nastojim da pomognem klijentima da spoznaju sopstvene resurse, da se suoče i prevaziđu probleme kako bi došli do željene promene. Najviše iskustva imam u radu sa anksioznim klijentima, klijentima koji imaju lošu sliku o sebi, koji postavljaju previsoke zahteve.

Termini su popunjeni!

Katarina Berežni
Master psiholog i REBT psihoterapeut pod supervizijom 

Po obrazovanju sam master psiholog i psihoterapeut pod supervizijom REBT usmerenja. Za sebe sebe uvek kažem da sam neko ko bi da ponovo bira svoj karijerni put iznova birao psihologiju i psihoterapiju. 

Nakon završenih studija, svoje prvo radno iskustvo stekla sam u industriji radeći na poziciji saradnika za razvoj potencijala zaposlenih. Tokom rada u industriji imala sam priliku da kroz različite edukativne radionice, treninge i koučing pomažem zaposlenima da rastu razvijaju se kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou, Veštine koje sam stekla radom u industriji danas rado koristim i u svom psihoterapijskom radu. Pored edukacije iz REBT.-a (Racionalno emotivno i kognitivno bihejvioralna psihoterapije), prošla sam različite treninge iz oblasti psihoterapije, ali one najbliže srcu su mi  CFT i ACT i na njih se uvek najradije oslanjam u svom radu.

Teme sa kojima imam iskustva u radu su: anksioznost i napadi panike, nezdravi perfekcionizam, problemi sa besom, problemi sa odlaganjem obaveza (prokrastinacijom) i učenjem, veštine komunikacije i donošenja odluka, lični i profesionalni razvoj.

Termini su popunjeni!

Isak Bjeletić
Diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut

Rođen sam 1987. godine, živim i radim u Beogradu. Diplomirao psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Diplomirani sam terapeut Geštalt psihoterapije, četvorogodišnja edukacija završena u okviru Evropskog akreditovanog obrazovnog Instituta za psihoterapiju – Studio za edukaciju Beograd (ESPTI-SEB). Poslednjih šest godina bavim se savetodavnim i psihoterapijskim radom, a protekle četiri godine glavni fokus rada je privatna psihoterapijska praksa.

U svom radu najviše praktikujem relacioni pristup jer verujem da su relacija i odnos terapeuta i klijenta ključni za početak reparativnog iskustva. Na temelju terapijskog odnosa mogu da se grade drugačija, kreativnija i autentičnija iskustva za kojima klijent traga. U terapijski sigurnom i podržavajućem okruženju otkrivamo značajna iskustva iz kojih su nastali određeni obrasci koji više nisu funkcionalni. Nadalje radimo na osvešćivanju mehanizama kroz koje klijent ponavlja obrasce koji mu više nisu od koristi, a potom istražujemo, kreiramo i gradimo nova iskustva koja će klijentu biti podška za zadovoljnije bivanje kako sa sobom, tako i sa drugima i sredinom.

Teme kojima se najviše bavim u svojoj psihoterapijskoj praksi su: anksioznost, depresija, panični napadi, osećanja neadekvatnosti i stida, traumatska iskustva, gubici, partnerski odnosi, pitanja identiteta i seksualnosti.

Termini su popunjeni!

Gordana Vuksanović
Master psiholog i KBT psihoterapeutkinja pod supervizijom

Po struci sam master psiholog, masterirala sam na Filozofskom fakultetu u Nišu. Moj psihoterapijski pravac je kognitivno bihejvioralni, i trenutno sam pod supervizijom. Najviše iskustva imam u radu sa neurozama, partnerskim odnosima, roditeljstvom.

Sa klijentima radim tri godine, od kada sam završila teorijski deo edukacije. 

Termini su popunjeni!

Emina Lovre
Diplomirani psiholog i psihoterapeutkinja sistemsko-porodične terapije pod supervizijom

Po obrazovanju sam psiholog, a trenutno sam na edukaciji iz sistemske porodične terapije. Radim sa klijentima pod supervizijom. Već desert godina radim kao školski psiholog pa najviše iskustva imam u radu sa razvojnim krizama adolescenata. Trenutno sa klijentima radim samo online.

Termini su popunjeni!

Maja Manzin
Magistra pedagogije i psihoterapeutkinja tjelesno orijentirana terapije pod supervizijom

Po struci sam magistra pedagogije. U Zagrebu studiram tjelesno orijentiranu terapiju (drugi naziv je integrativna terapija). Edukantica sam treće godine (od ukupno četiri) pod supervizijom. S klijentima sam počela raditi nedavno te radim uživo u prostorima u Puli i u Rovinjskom selu. Pojam “integrativna” znači da radimo sa svim razinama našeg ljudskog sustava (emocionalna, fizička, mentalna, voljna, energetska i duhovna razina), balansirajući njihov međusobni odnos te osnažujući kapacitet svake razine. Za terapiju nisu potrebne nikakve posebne pripreme – klijent može doći s određenom temom, no i ne mora. Istražit ćemo zajedno.

Živim i radim u Puli. Uživam u pokretu, naročito slobodnom plesu. 

Termini su popunjeni!

Biljana Marinković
Diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom.

Diplomirala sam na Fakultetu za Medije i Komunikacije na smeru opšta psihologija. Poslednjih nekoliko godina radim kao Geštalt psihoterapeut pod supervizijom. Od svih mogućih psihoterapijskih pravaca izabrala sam geštalt psihoterapiju jer volim holistički pristup u radu sa ljudima. Verujem da svako ljudsko biće nosi potencijal u sebi da se razvija i raste na najbolji mogući način i da istovremeno ima i ličnu odgovornost da to realizuje. Svako ljudsko biće ima svoju priču stoga svaki susret ima svoju autentičnost. Kao terapeut zainteresovana sam i spremna da zajedno sa drugim ljudskim bićem radoznalo i odgovorno istražujem životnu priču, da tragam za iskustvima koja su neosvešćena, da pomognem osobi da pronađe drugačije značenje i da to značenje integriše u podršku sa kojom može da bude autentično prisutna na granici kontakta sa svetom.  U svom radu sa klijentima najviše imam iskustva sa osobama koje osećaju anksioznost, stid, krivicu, doživljavaju panične napade, nisu u kontaktu sa sopstvenom seksualnošću, imaju neprorađen traumatski događaj, iskustvo emigracije,  prolaze kroz razne vrste kriza ili zastoja ili imaju različite vidove poremećaja raspoloženja. Radim uživo u Beogradu i online.

Teme sa kojima radim: Rast i razvoj ličnosti ( integracija neosvešćenih aspekata ličnosti, promena bazičnih uverenja, razvoj samopodrške i pozitivne slike o sebi, promena disfunkcionalnih šema ponašanja), anksioznost i panični napadi,  rad sa traumom,  rad na stidu, seksualnost i spiritualnost, poremećaji ličnosti, depresija.

Termini su popunjeni!

Tanja Savić
Diplomirani psiholog i porodični savetnik pod supervizijom

Po obrazovanju sam diplomirani psiholog i master kriminalista. Radim kao porodični savetnik pod supervizijom. Trenutno sam na trećoj godini sistemske porodične edukacije u okviru AST-a.  Tokom studija volontirala sam u radu sa osnovcima i mladima srednjoškolskog uzrasta kroz radionice Edukacijskog centra Višnjan i VIS Nebograd.

U radu se najviše fokusiram na znanja iz sistemske edukacije ali se trudim da integrišem sva stečena znanja tokom života i obrazovanja. Veoma mi je važno da terapiju prilagodim svakom klijentu ponaosob i da zajedničkim radom dođemo do najboljeg rešenja.

Najčešće teme sa kojima sam se do sada susretala u radu su porodični i međuljudski odnosi, lični rast i razvoj. Radim sa pojedinicima, parovima, porodicama.

Termini su popunjeni!

Bojan Jovanović
Lekar (sa završenom propedeutikom) i sertifikovani geštalt psihoterapeut

Završio sam medicinski fakultet u Beogradu na kojem sam i doktorirao. Nedavno sam postao diplomirani Geštalt psihoterapeut. Završio sam i Osnovne psihoterapijske studije (prepedeutiku). Radim sa klijentima preko dve godine.

Radim sa klijentima koji na sesije donose teme besa, anksioznosti i depresije, kao i problem u ostvarivanju partnerskih i socijalnih veza. S obzirom da sam lekar, radim i sa klijentima kojima treba podrška u prcesima lečenja.

Termini za uživo seanse su:

11. 1. u 16.00 – 17.00h

Anđelija Nešić
Diplomirani psiholog i TA psihoterapeut u superviziji u procesu edukacije iz sistemske-porodicne psihoterapije

U fazi izrade master rada na modulu kliničke psihologije i psihoterapije. Kako sam odlučila da je psihoterapija nešto čime zaista želim da se bavim, poželela sam detaljnije da upoznam i druge pravce jer smatram da je put psihoterapeuta protkan celoživotnim usavršavanjem. Zavrsila sam uvodni modul konstruktivističke psihoterapije i osnovni nivo terpije posvećenosti i prihvatanja (ACT).

Pripravnički staž sam završila u Bolnici za psihijatriju KBC “Dr Dragiša Mišović- Dedinje” gde sam obavljala psihodijagnostiku pacijenata, psihološki intervju, testove inteligencije i različite testove ličnosti kao i tehnike za specifične i složene psihopatološke poremećaje i psihološko savetovanje. 

Izmedju ostalog posebno se interesujem se za projektivne tehnike, tako da sam završila edukaciju iz Roršah test- obuhvatnog sistema Džona Eksnera kao i R-PAS Roršah metoda pri Centru za primenjenu psihologiju, Društva psihologa Srbije.

Radila sam na odredjeno vreme u domu zdravlja na mestu kliničkog psihologa gde sam se pored psihološkog testiranja i obavljanja različitih psiholoških procena bavila i psihološkim savetovanjem i psihoterapijom adolescenata i odraslih. 

Član sam Društva psihologa Srbije, pri kojem sam pružala volonterski psihološku podršku građanima Srbije usled krize izazvane Covid19 virusom. Volontirala sam kao savetnik pri projektu “Pricajmo o tome” pružajući online psihoterapijske seanse studentskoj populaciji. Aktuelno volonitram pri online platformi “Siguran Prostor” koja pruža online terapijske seanse opštoj populaciji. Takođe sam član Internacionalne asocijacije transakcionih analitičara (ITAA).

Svaka psihoterapija je proces i iziskuje dosta vremena posvećenog sebi. Za uspešnost psihoterapije ključan je kontakt između terapeuta i tebe- klijenta. Stoga se u svom radu zalažem za otvorenu komunikaciju između mene kao terapeuta i tebe kao klijenta, jer je i terapijski odnos kao i bilo koji drugi odnos u svakodnevnom životu dvosmerna ulica.

Bez dobro uspostavljenog kontakta i gradjenja odnosa između terapeuta i klijenta nema ni psihoterapije. Slobodna/an si da biraš ono što je za tebe najdelotvornije. Imaš kapacitet da misliš i promeniš kod sebe ono što želiš. Pobrini se o sebi. Čekam te!

Termini su popunjeni!

Jovan Radosavljević
Master psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Na Filozofskom fakultetu u Beogradu završio sam osnovne i master studije psihologije. Trenutno sam na doktorskim studijama psihologije gde pišem tezu o identitetu adolescenata na rezidencijalnom smeštaju. Pored saradnje na istraživačkim projektima Instituta za psihologiju i različitih nevladinih organizacija, imam iskustvo i u obrazovnom kontekstu. Radio sam kao nastavnik psihologije i stručni saradnik u srednjim i osnovnim školama. Nakon završenog bazičnog (uvodnog, jednogodišnjeg) kursa konstruktivističke psihoterapije, upisao sam edukaciju iz geštalt psihoterapije, gde sam završio bazični i napredni kurs i trenutno radim kao edukant geštalt psihoterapije pod supervizijom. Teme sa kojima imam najviše iskustva u terapijskom radu su anksiozni poremećaji i panični napadi, depresivna iskustva i partnerski odnosi.

Aktivno radim sa klijentima oko dve godine.

Termini za online i uživo seanse (u Beogradu):

9. 1. u 19.00 – 20.00h

Saša Velimir
Diplomirani etnolog i antropolog (sa završenom propedeutikom) i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Završila sam etnologiju i antropologiju na Filozofskom fakultetu, zatim master pri rektoratu umetnosti, na smeru Teorija umetnosti i medija. Takodje završila sam propedevtiku na psihologiji, i četiri godine edukacije Geštalt psihoterapijskog pristupa, u okviru Geštalt studija u Beogradu.

Radim kao Geštalt psihoterapeut pod supervizijom. Fokus mog rada je na pružanju psihološke podrške ljudima koji smatraju da su spremni da naprave neke promene u svom životu i uče da na drugačiji način realizuju svoje uloge (porodične, partnerske, roditeljske, profesionalne, itd). Volim da osnažujem klijente na sagledavanje problema iz drugog ugla, kroz proces osvešćivanja svojih potreba i otklanjanja lažnih uverenja, kao i redefinisanja odnosa prema sebi i drugima, i obrazaca ponašanja koji nisu više funkcionalni, što pomaže pri teškoćama sa kojima se svi suočavamo.

Cilj mog rada je podrška na širenju svesnosti, problemima sa nesigurnošću, anskioznošću, depresijom, stresom, traumama, i poboljšanju komunikacije u parterskim i porodičnim odnosima, uspostavljanju zdravih granica, i rad na sistemima podrške, izazovima savremenog života, kao i mnogim drugim temama. Radim na srpskom jeziku.

Termini su popunjeni!


Danijela Nikolić
Master psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom

Magistrirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Trenutno završavam četvrtu godinu edukacije iz Geštalt psihoterapije u EAPTI SEB, dok individualno radim sa klijentima godinu dana. Osim psihoterapije, imam dugogodišnje iskustvo u poslovnom kontekstu pružanja savetovanja, koučinga i podrške zaposlenima i menadžerima da se nose sa izazovima savremenog užurbanog radnog okruženja, kao što su stres na radu i sagorevanje, postavljanje granica, preispitivanje karijernih izbora, itd.

U svom terapijskom radu, izdvojila bih rad sa ljudima koji doživljaju ,,zastoj‘‘ u ličnom i profesionalnom životu, pate od problema sa anksioznošću, depresijom, samopouzdanjem, osetljivošću, napuštanja disfunkcionalnih (porodičnih/partnerskih) odnosa, itd. Otvorena za rad sa LGBTQ+ populacijom.

 Radim sa odraslim klijentima, na srpskom i engleskom jeziku.

Termini su popunjeni!

Vanja Petković
Diplomirani psiholog i REBT psihoterapeut pod supervizijom


Diplomirani sam psiholog i na edukaciji iz REBT-a pod supervizijom, treća godina. Imam 20 godina radnog iskustva u zdravstvu kao Viša medicinska sestra i ne radim više taj posao. Sada držim seanse i radim u studiu gde držim pilates.

Sertifikovani Instruktor sam yoge sa 13 godina aktivnog vežbanja i ovladavanja yogičkim asanama. Takođe sam i na meditativnom putu, biće 10 godina sl godine i implementiram sva znanja i iskustva iz svog ličnog rada u radu sa klijentima.

Termini su popunjeni!

Katarina Jaranović
Master defektolog i nacionalno sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut

Master defektolog i nacionalno sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut. Master studije je završila na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu, baveći se mehanizmima prevladavanja stresa kod osoba sa lakom intelektualnom ometenošću i HIV pozitivnih osoba. Kao zdravstveni radnik, poseduje dvadesetogodišnje iskustvo timskog i individualnog rada sa teško obolelim pacijentima i njihovim porodicama. Zvanje sistemskog porodičnog psihoterapeuta je stekla u okviru edukacije iz Sistemske porodične terapije na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.  U privatnoj pihoterapijskoj paksi radi individualno sa klijentima, sa parovima i porodicama online i uživo. Najviše iskustva ima u radu sa parovima i odraslim osobama na temama partnerskog odnosa, afektivnog stila vezivanja, razvoda i gubitka. Takođe poseduje iskustvo u radu sa adolescentima koji se suočavaju sa razvojnim krizama, nesuicidalnim samopovređivanjem, separacionom anksioznošću i depresijom.

Termini su popunjeni!

2 responses to “Besplatne seanse tokom praznika: prijavite se za podršku terapeuta”

 1. Bojana Maricevic

  Like

  1. Draga Marija,

   ako želite da zakažete seansu kod koleginice, šaljem Vam uputstvo.

   Kako da zakažete seansu?
   Odaberite psihoterapeuta sa liste koja je pred vama kao i konkretan termin koji je dostupan. Vodite računa da možete odabrati jedan termin po osobi, kao i da termin morate navesti precizno i prijaviti se za njega najmanje 48h pre održavanja samog termina.
   Na adresu besplatneseanse@gmail.com pošaljite nam:
   – svoje ime i prezime,
   – broj telefona i imejl,
   – u par rečenica opišite pitanje / temu / problem s kojim se javljate za jednu besplatnu seansu.
   (Ukoliko ne zakazujete za sebe, važno je da imate saglasnost i sve navedene podatke osobe za koju zakazujete seansu.)
   Dobićete imejl kao potvrdu da je zakazivanje bilo uspešno. U sledećih nekoliko dana kontaktiraće vas izabrani psihoterapeut sa detaljima o seansi. Za bilo kakve izmene vezane za termin ili lokaciju, dogovaraćete se direktno sa psihoterapeutom.
   Prijave ćemo primati do 25. 12.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: